3D Led Lamba Nasıl Üretilir?

3 Boyutlu Lamba Nasıl Üretilir? Gerçek 3D Led Lamba ne demektir? 3D – 3 Boyut etkisi ne demektir.
3D Lamba Nasıl Üretilir? 3Boyutlu lambalar Aslında 2 boyutludur. Onları 3D yapan akrilik üzerindeki çizgiler ve desenin dış hat kesiminden oluşmasıdır. Bu desenli parçaya lazer ile verilen led ışığının oluşturduğu çizgiler (wireframe çizgileri) göz yanılması yaratması ile oluşur. Işık düz ve şeffaf yüzeyde kayarken önüne çıkan çiziklerden yani lazer desenlerden kırılarak yansır. İşte bu desenin 3 boyut uyumu ne kadar çok ise o orana gerçekliğe yaklaşır. Sevgilambası 3D lamba üretiminde bu teknikleri kullanarak üretim yapabilme teknolojisine sahiptir. Bu nedenle Sevgi lambası modelleri diğer benzerlerinden daha kaliteli bir yapıya sahiptir.
Hediye 3 Boyutlu Adam led Lamba Nasıl bir Modeldir? Nerelerde Kullanılır?< Adam kafası şeklindeki Adam 3D Led Lamba modelimizin en belirgin özelliği gerçek 3D yani gerçek 3 Boyut Algısı veren bir modeldir. Modelin etkili görünümü sebebi ile genel olarak ofis ortamı, kitaplık, veya mekanın göz alıcı bir bölümünde kullanılabilir. Pilli Led Lamba olma özelliği nedeni ile bu tip alanlarda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Adam Led Lamba Modeli Tasarım Fikri Nasıl Çıktı? Adam şeklinde çekici tasarımı ile mükemmel bir hediye olacağını düşündüğümüz modelimiz 2014 yılında hazırlanmış ilk koleksiyonumuza ait bir modeldir. Tasarım aşağı doğru bakan erkek kafası şeklinde oluşuyor. Bu çekici görünüm onu eşsiz bir led lamba modeli yapıyor.
Adam 3D Lamba Ne Zaman ve Kimlere Alınır?
Bu eşsiz hediyeyi sevdiklerinize farklı zamanlarda hediye edebilirsiniz. Özellikle Doğum Günü Hediyesi, Yeni İş Hediyesi, Ofis Hediyesi, Dekoratif Hediyelik, Genç Hediyesi, Gibi birçok hediye ihtiyacınızı Karşılayabilirsiniz.


Yayımlandı

kategorisi

,

yazarı:

Etiketler:

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir