Hakkımızda

Sevgilambası 201

Herkese merhaba, ben Zehra ve ben harika aile şirketimizin yöneticisiyim. Kelimenin tam anlamıyla, lambalarımız hayallerimizi parlattı. 2014 yılında kişiselleştirilmiş bir lamba tasarlamak için lazer ve LED teknolojisini akrilik görüntülerle birleştirme fikriyle başladık. Üretim İstanbul’da 20 metrekarelik küçük bir atölyede dört kişilik bir ekiple başladı.

Altı modeldeki erken başarımız, hızla her biri benzersiz bir tasarıma sahip yüzlerce yeni modele dönüştü. Tasarımlarımıza talep arttıkça kendimizi ve konseptimizi geliştirdik. Atölyemizi büyüttük, makine sayımızı artırdık, kadromuzu güçlendirdik ve son olarak kişiye özel ürün yelpazemizi çoğalttık. Ürünler sadece Türkiye’de ulusal pazarda satılmakla kalmamış, dünya çapında da kendine yer bulmuştur.

Bu nedenle aile işimizi büyüttük. 2018’de Almanya’da, 2019’da Amerika’da şube açtık. İstanbul, Stuttgart ve New York’tan otuz farklı ülkeye üretip gönderiyoruz, böylece ürünlerinize hızlı ve güvenli bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Eşsiz lambalarımız ve tüm yeni kişiselleştirilmiş ürünlerimizle artık biz de ETSY’deyiz. Kolay ve güvenilir alışverişiniz için buradayız. Ürünlerimizin kalitesine çok önem veriyoruz, her biri sizin için özel olarak hazırlanıp özenle paketleniyor. Hızlı ve sorunsuz kargo garantimizdir.

Eşsiz ve özel bir hediye arıyorsanız doğru yerdesiniz. Kişiselleştirilmiş ürünlerimizin her biri benzersizdir ve büyük bir emek ve özenle sizin için tek tek üretilir. Çünkü müşterilerimiz bizim için buna değer!

İlhamlarımızın, sizin ve bizim ilhamlarımızın da hayallerinizi aydınlatmasına izin verin.




Button